ELINCHROM dealerschap

Wij kunnen u met veel blijdschap vermelden dat Foto Weert het dealerschap voor het toonaangevende merk Elinchrom heeft bemachtigd. Elinchrom houdt zich sinds het begin van het onstaan van studio flitslicht bezig met de technieken hierachter. Elinchrom blijft voorop lopen door continue innovatie. Bij Foto Weert zijn we zeer vereerd dat we dit merk mogen verkopen. Elinchrom is een mooie aanvulling op ons portfolio. Het feit dat we dit dealerschap mogen dragen is ook een bevestiging van het investeren in onze kennis en kunde. Elinchrom hecht veel waarde aan de aanwezigheid van fotografie en lichtkennis, naast productkennis, bij haar dealers.
Het Elinchrom assortiment bestaat uit 3 productlijnen in monoblocks die allemaal met elkaar kunnen werken. Daarnaast zijn er vele lichtrichters, accu's en andere accesoires voor dit merk. Een van de mooiste dingen is misschien wel de bediening van de flitsers. Op zeer makkelijke wijze kunt u vermogens aanpassen zonder naar de flitser te lopen en kunt u zelfs vanaf de computer uw flitsers en eventueel via tethering uw camera besturen! Kom bij ons lang en bekijk de mogelijkheden van Elinchroom en het systeem. Wij staan graag voor u klaar.

Aanbevolen
Vraag het ons!
Hebt u vragen? Neem gerust contact op met ons. Wilt u zich aan melden, vul dan alle velden in en laat duidelijk weten aan welke workshop u wilt deelnemen.

Ons telefoonnummer:

0031 (0) 495 533 813

info@fotoweert.nl

Maak ook contact met ons via facebook messenger:

www.fb.com/fotoweert

Uw naam:

Uw e-mailadres:

Uw telefoonnummer:

Uw vraag:
Antispamcode: