Workshop Basisvaardigheden

Basisvaardighedencursus:

We nemen een duik in de keuken van de (digitale) fotografie. U leert hoe de camera denkt en wat u kunt doen als de camera fout denkt. Door middel van een aantal kleine “huiswerkopdrachtjes” zal de theorie in de praktijk gebracht worden. Na afloop van de cursus zult u zien dat uw foto’s en uw kijk op de fotografie positief veranderd zijn. De cursus bestaat uit 3 delen: Drie wekelijks opeenvolgende doordeweekse avonden van 19.00u – 21.30u (dit kan uitlopen)
In deze fotocursus gaan we voornamelijk in op de “technische” fotografie. Dit proberen wij zo praktisch mogelijk uit te leggen. Het programma van de 3 avonden zullen er als volgt uitzien:

Avond 1:
Op deze avond zullen we het gaan hebben over de basis van de digitale fotografie, over de techniek (scherpstellen, lichtmeten en witbalans).

Avond 2:
Deze avond zal de techniek verder worden uitgelegd. We gaan het hebben over:
-Sluitertijd
-Diafragma
-ISO
Deze drie factoren zijn technisch gezien waar het om draait in de fotografie.
Als laatste gaan we het nog hebben over de compositie (indeling van de foto).

Avond 3:
De laatste avond word de belichting en het gebruik van de flitser besproken. Verder zal de afwerking uitgelegd worden. Hierbij besteden we aandacht aan het populaire RAW.

Als het aan ons ligt worden het drie gezellige, leerzame avonden waarin u leert meer uit uw camera te halen. De cursus kost € 125,- per deelnemer. De avonden worden gehouden in de winkel aan de Markt 2.
Tot die tijd veel fotoplezier!

Hebt u de basisvaardigheden cursus gevolgd, dan zijn de vervolgcursussen echt wat voor u. Iedere workshop heeft zijn eigen onderwerp. U kunt zich zo specialiseren in hetgeen u leuk vindt. Ook kunt u middels deze workshops uitvinden welke fotodiscipline u het meest aanspreekt. Deze workshops bestaat uit drie avonden in opeenvolgende weken.

Aanbevolen
Vraag het ons!
Hebt u vragen? Neem gerust contact op met ons. Wilt u zich aan melden, vul dan alle velden in en laat duidelijk weten aan welke workshop u wilt deelnemen.

Ons telefoonnummer:

0031 (0) 495 533 813

info@fotoweert.nl

Maak ook contact met ons via facebook messenger:

www.fb.com/fotoweert

Uw naam:

Uw e-mailadres:

Uw telefoonnummer:

Uw vraag:
Antispamcode: